Agean Battleships Event

Status
Stengt for ytterligere svar.

Mafa3k

Community Manager
Grepolis Teamet
Community Manager
1600025399168.png

Ahoy Kaptein!

Fiendeskip er i horisonten! Det store slaget ved Egeerhavet er i ferd med å starte!

icon_bonus_scout.png



The Aegean Battleships er en ny hendelse i Grepolis, der speiderne dine har sett horder av fiendeskip som samles i horisonten. Din oppgave er å søke og ødelegge fiendens skip i tåkete hav, for å holde styrkene deres fra kysten og beskytte innbyggerne dine! Men synkende fiendeskip gleder selvfølgelig gudene, og Ares vil belønne deg med noen unike belønninger som du aldri har sett før. Vil du svare på kallet hans og ødelegge fiendene dine?

icon_ship_progression_map.png



Kampen om kontrollen av Egeerhavet starter 16. september klokken 10.00 på servertid. Du har tid til 30. september 23:59 servertid for å synke alle fiendens skip og samle alle de fantastiske belønningene.


Mer informasjon om mekanikken til det nye arrangementet og de spesielle belønninger du kan finne leser du på wikien vår.

battleships_banner_interstitial.png


Når du starter begivenheten, vil du kanskje legge merke til en ny formel som er tilgjengelig i premiepotten, Guddommelig kampstrategi. Denne nye formelen er designet som en del av vårt svar på tilbakemeldinger fra samfunnet om guddommelige sanser og guddommelig skarpsindighet fra tidligere hendelser. Over tid har det blitt klart at vi trengte å gjøre endringer i disse magiene for å sikre at de er balanserte, og fungerer godt med den tiltenkte bruken. Nedenfor er et eksempel på formelbeskrivelse for å bedre forklare hvordan det fungerer:

Guddommelig kampstrategi
DivineBattleStrategy.png
Alle mottatte kamppoeng økes med 100% mens denne kraften er aktiv, med unntak av kamppoeng fra koloniskip, og alle typer transportskip. Denne effekten varer i 2 dager.
Denne effekten gjelder for alle byene dine.
Du kan bare motta 10.000 ekstra kamppoeng med denne kraften.



Guddommelig kampstrategi tilbyr en lignende opplevelse som de gamle maktene, ved å øke Kamppoeng-produksjonen mens den er aktiv, men de er nå begrenset til maksimalt antall mottatte ekstra kamppoeng. Det er viktig å merke seg at ovennevnte er et eksempel, og verdiene du vil se er basert på spillfasen, omtrent som andre belønningsformuleringer.

Når du når grenes, vil kraften utløpe, du bruker en annen formel og høster fordelene av forbedrede kamppoeng igjen. Opprinnelig frigjøres formelen på en relativt begrenset måte i løpet av denne hendelsen, men over tid vil vi sannsynligvis introdusere den for andre hendelser når vi ser hvordan den løser problemene som ble reist med de gamle maktene!

Fortell oss hva du synes om denne nye hendelsen med marine temaer i denne dedikerte tilbakemeldingstråden.

Måtte vindene favorisere skipene dine og skuddene dine finner målene deres!

Hilsen
Grepolis Teamet
 
Status
Stengt for ytterligere svar.
Topp